DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik sınav analizi konusunda bilgilendirme yaptık.

Şbt

Psikolog Sadık SUN tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon semineri düzenlendi.Kendilerine katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Ock

Okulumuzda seri deneme sınavları tüm hızıyla devam etmektedir.

Okulumuz öğrenciler tarafından Filistin ve Gazze için kermes düzenlendi.

Mrt

Kayapınar ilçemizde düzenlenen Okullar arası Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasına Reversi, Mangala ve Küre branşlarında katılım sağladık. Küre oyununda öğrencimiz Rabia BOZ ilçe 2. si oldu.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ'nin talimatları doğrultusunda her gün bir ders saati boyunca tüm öğretmenler ve öğrenciler birlikte kitap okuyoruz. İl Milli Eğitim Şübe Müdürümüz İbrahim Hayrullah ERDEM okulumuzu ziyaret ederek uygulama ile ilgili öğretmenlerimizle kısa bir toplantı yaptı. Toplantı sonrasında şube müdürümüzle birlikte sınıflarımızda ilk uygulamayı birlikte gerçekleştirdik.

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimiz ile ''Tahliye Tatbikatı'' gerçekleştirdik.

Mrt

Kayapınar Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında Bilim Otobüsü iki gün boyunca okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Şbt

7 ve 8. sınıfların derslerine giren öğretmenlerimiz ile toplantı yapılarak öğrencilerimizin performans değerlendirme sınavlarının analizleri paylaşıldı.

Şbt

Sene başından beri haftanın bir günü dönüşümlü bir ders saatinde yapmakta olduğumuz ''Hep Birlikte Kitap Okuyoruz'' etkinliğini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ'nin talimatıyla her dersin ilk 15 dakikasında kitap okuyarak devam ettiriyoruz.

Nis

Okulumuzun geçen seneki mezunlarını 8. sınıf öğrencilerimiz ile buluşturduk. Mezunlarımız tecrübelrini ve şu anda öğrenim gördükleri okullarıyla ilgili bilgileri öğrencilerimize aktardılar.

Ock

Okulumuzun Rehber öğretmenleri tarafından velilerimizin yoğun katılımları ile ''Uzaktan Eğitim Ve Velilerle İşbirliği'' konulu zoom üzerinden verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

May

Diyarbakır'da sınav ile  hafızlık öğrencisi alacak olan 3 imam hatip ortaokulumuzda;

Şehit Halit Gülser ihl

Tobb Ferdi Yiğit ihl

Namık Kemal iho

*Hafızlık Sınıfları için ''Kabul Sınav Başvuruları'' yoğun talep üzerine 26 Haziran 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Başvuru yapmak isteyenler için güncellenmiş yeni başvuru linki:

*Not: Hafızlık Kabul Sınavı 30 Haziran Salı Günü Saat: 10.00' da öğrencinin kayıt olmak için tercih etmiş olduğu okul binasında yapılacaktır.

1-Hafızlık sınavında sadece 4. Sınıfın 1. Dönem konuları sorulacaktır.

2-Soru dağılımı aşağıdaki tabloda gösterilen şekilde olacaktır.

Türkçe 10 Soru

Matematik 10 Soru

Fen Bilgisi 10 Soru

Sosyal Bilgiler 10 Soru

Din Kültürü 10 Soru

*Toplam 50 Soru*

Mrt

STEM, Tübitak ve devam eden diğer projeler ile ilgili öğretmenlerimizle bilgilendirme toplantısı yapıldı.